header-photo

Expertise

Creon is de juiste partner voor het inrichten en verbeteren van uw betalingsverkeer.

Payment Service Directives
Veel bedrijven en instellingen zullen de komende jaren te maken krijgen met zeer omvangrijke veranderingen op het gebied van betalingsverkeer. Deze veranderingen zijn het directe gevolg van de Europese wens om homogeniteit te realiseren op de Europese betaalmarkt. Deze homogeniteit zal uiteindelijk moeten gaan leiden tot eenvoudigere en efficiëntere handel binnen de grenzen van Europa. Creon Consultancy beschikt over de nodige expertise om uw bedrijf daadwerkelijk te laten profiteren van deze Europese transformatie.

FinTech
De laatste jaren is het aantal financiele startups flink toegenomen, deze partijen zoeken veelal een niche waarbij zij een service kunnen leveren die sterk concurreert met de conventionele services. Creon Consultancy kent de conventionele markt goed om FinTechs hierover te kunnen adviseren.

Blockchain
Een revolutionair ogende technische ontwikkeling op het gebied van betalingsverkeer is de blockchain technologie. Creon Consultancy heeft diepgaande kennis op de gebied en is daarmee in staat uw organisatie hierin bij te staan.

Webdesign Studio N558